• ÚČELOVÉ CVIČENIA (ÚC_jeseň) „Ochrana života a zdravia“ (OŽZ) ŠKOLSKÝ ROK 2018/2019 - druhý stupeň (ročníky 5. - 9.)

          • Učivo OCHRANA ŽIVOTA A ZDRAVIA slúži na integráciu vedomostí získaných a osvojených v jednotlivých vyučovacích predmetoch. Integruje postoje, vedomosti a zručnosti žiakov zamerané na ochranu života a zdravia v mimoriadnych situáciách, tiež pri pobyte a pohybe v prírode, ktoré môžu vzniknúť vplyvom nepredvídaných skutočností ohrozujúcich človeka a jeho okolie.

            Dátum:                                   26.10.2018

            Začiatok:                                8:00 hod.

            Koniec:                                  12:35 hod.

            Oblečenie žiakov:               výstroj - športová (turistická obuv), teplákové (šuštiakové) oblečenie, tričká (odporúčame s dlhými rukávmi), ruksak s občerstvením s dôrazom na zabezpečenie pitného režimu, karta poistenca, prípadne ešte nabitý a zapnutý mobilný telefón

            Príprava žiakov vykonaná dňa: 25.10.2018 triednymi učiteľmi

             

          • E-Testovanie 5-2018 pre piatakov

          • Vážení rodič/rodičia, oznamujeme, že dňa 5. novembra 2018 sa na ZŠ Budatínska 61 uskutoční E-Testovanie 5-2018, ktoré umožní žiakom piateho ročníka absolvovať prípravu na celoslovenské testovanie žiakov 5. ročníka a deti tak budú mať možnosť, aby si otestovali úroveň vstupných vedomostí modernou elektronickou formou, a to z predmetov SLOVENSKÝ JAZYK A LITERATÚRA a MATEMATIKA. Testy sa uskutočnia v rámci vyučovania.

            Vedenie školy

          • Už sme "Budatínci"

          • 17. október bol pre našich prváčikov významný deń. Za zvukov študentskej hymny bol každý z nich veľkou ceruzkou slávnostne pasovaný za "BUDATÍNCA". Spoločne zložili sľub a prísahu, že budú usilovnými žiakmi a dobrými kamarátmi. Pani riaditeľka a zástupkyňa im odovzdali medailu a pani učiteľky  pamätný list. Po  prejdení bránou "Budatínska" sa stali "veľkáčmi". Na záver nám predviedli, čo sa doteraz naučili. Po slávnosti ich čakala minidiskotéka, chutné občersvenie a fotenie s rekvizitami.  fotoalbum

          • Imatrikulácia prvákov

          • Vážení rodičia prvákov,

            srdečne Vás pozývame  na SLÁVNOSTNÚ IMATRIKULÁCIU NAŠICH PRVÁKOV, ktorá sa uskutoční  dňa 17.10.2018 o 14.15 hodine vo vestibule školy.

          • Riaditeľské voľno

          • Vážení rodičia,

            oznamujeme Vám, že v súlade s § 150 ods. 5 zákona 245/2008, udeľuje riaditeľka ZŠ Budatínska 61 dňa 29. októbra 2018  riaditeľské voľno  z organizačných dôvodov.

            Ďakujeme za pochopenie.

                                                                                            Mgr. Marta Režnáková

                                                                                                      riaditeľka