• Spevácky zbor SUPERAR

          • Vážení rodičia,

            dovoľujeme si Vám ponúknuť možnosť pre vaše deti navštevovať detský spevácky zbor SUPERAR, ktorý našej škole ponúkol spoluprácu. Tento zbor združuje deti z rôznych škôl a snaží sa vytvárať širšiu komunitu detí, rodičov a učiteľov. Zbor pravidelne koncertuje na Slovensku aj v zahraničí, najbližší zahraničný projekt je v spolupráci s Wiener Konzerthausom.

            Účasť na programe SUPERAR je bezplatná a deti nemusia spĺňať žiadne vstupné kritériá. Jedinou dôležitou vecou je pravidelná účasť na nácvikoch.

            Skúšky zboru sú v utorok a štvrtok od 14,45 do 16,45 v priestoroch CZŠ Narnia, neďaleko našej školy.

            O organizácii SUPERAR, ktorá má svoju základňu vo Viedni sa môžete dozvedieť viac na www.facebook.com/superarsk a čoskoro aj na internetovej stránke www.superar.sk (zatiaľ si môžete pozrieť www.superar.eu).

          • MAKSÍK

          • Vážení rodičia,

            aj v tomto školskom roku sa môžu žiaci 2. - 4. ročníka zapojiť do matematickej súťaže Maksík. Súťaž organizuje Talentida. Má 5 kôl, žiaci riešia úlohy doma. Poplatok na celý školský rok je 9,50€. Súťažiť môže aj dvojica, v tom prípade platia štartovné na polovicu. Žiaci sa prihlasujú zaplatením štartovného triednej učiteľke alebo zástupkyni pre 1. stupeň. Následne dostanú úlohy a odpovedník 1.kola.